• FI, Helsinki: -2°C
club

Holiday Club Caribia on rento etelämeren henkinen kylpylähotelli, josta löydät kaiken tarvittavan niin pienelle rentoutushetkelle, kuin pidemmällekkin lomalle yksin, kaksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Monien aktiviteettien ja mahdollisuuksien myötä syntyy tarve myös monille tiedoille ja yhteystiedoille, jotka on hyvä löytää helposti ja nopeasti yhdestä paikasta. Soitasiakaspalveluun.fi. -sivuston kautta löydät vaivattomasti kaikki tarvitsemasi tiedot. 

Holiday Club Caribiassa voit aloittaa aamusi herkuttelemalla ravintola Terracen runsaalla buffetaamiaisella, nauttia illallisesta Classic Pizza Restaurantissa, Hesburgerissa tai Amerikkalaistyylisessä O’Learys -ravintolassa ja maistella raikkaita juomia kylpylän puolella upeassa Captain Hook Spa Bar -merirosvolaivassa.

Kylpylässä nauttivat sekä pienet

että isot, riehakkaasti tai rauhallisemmin nautiskellen. Kylpylän allasosastolla on monta upeaa uima-allasta, joista löydät useita vesiliukumäkiä, virtauksia, porealueita ja porealtaita, hierovia vesiputouksia, luolaosastoja sekä vesihierontapisteitä. Voit nauttia uimisesta myös kylpylän piha-alueen lämpimässä ulkoaltaassa, kylmävesialtaassa tai lasten kahluualtaassa tai rentoutua auringon alla lepotuolissa.

Holiday Club Caribia tarjoaa

upeat puitteet myös liikunnasta innostuneille; voit vaikka vuokrata polkupyörän käyttöösi ja tutustua Turun kaupunkiin nauttien samalla kauniista maisemista tai testata taitojasi hotellin pihalla sijaitsevalla uusitulla 9-reikäisellä minigolfradalla. Kuntosali TaMi tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun Technogym- ja Matrix-kuntosalilaitteilla, vesijumppa tarjoaa sopivasti haastetta kaikenikäisille ja -kuntoisille ja se virkistää mieltä ja vahvistaa kehoa monipuolisesti, ja SuperPark sisäaktiviteettipuisto tarjoaa 2600 m2 tilaa seikkailemiseen, pelailemiseen, taitojen testaamiseen ja rentoutumiseen monipuolisten lajien parissa.

Kun haluat hemmottelua mielelle ja keholle, Holiday Club Caribian Harmony Spa on oikea paikka. Hoitola tarjoaa hyvää oloa ja ylellisiä kokemuksia Guinot-hoitosarjan tehokkailla ja hoitavilla tuotteilla. Viihtyisä miljöö ja ammattitaitoiset kosmetologit takaavat kokonaisvaltaisen kauneuselämyksen. Laajasta valikoimasta löydät monia erilaisia Guinot-erikoiskasvohoitoja, Harmony Spa -vartalohoitoja, käsi- ja jalkahoitoja, hierontaa, sokerointia, ripsien ja kulmien hoitoja, Neurosonic-divaanin hoito-ohjelmia ja solariumin.

Pidempää lomailua varten voit yöpyä

Holiday Club Caribian hotellissa, josta löytyy huonevaihtoehtoja moneen makuun halusitpa sitten yöpyä edullisemmin hotellihuoneessa tai tasokkaammassa loma-asunnossa, joista löydät muun muassa pyykinpesukoneen ja täydellisesti varustellun keittiön. 

Holiday Club Caribia on loistava vaihtoehto myös työporukan kokouksille, virkistyspäiville tai muille juhlille ystävien kesken. Hotellin kokoustilojen, tilaussaunojen ja saunakylän lisäksi voit varata hauskoja oheisohjelmia, kuten ryhmähenkeä kohottavan ulkona tai sisällä järjestettävän tiimiradan, joissa lajeina ovat muun muassa hiihtoviesti, sokkoviesti, uimarengasviesti, korikävely ja curling. Allasosastolle voidaan järjestää hauskat vesiturnajaiset kahden joukkueen kesken, joissa lajeina on muun muassa vesimattojuoksu, melontaviesti, rengasviesti, lautankanto ja vesipallo. Liikunnan ystäville voidaan järjestää myös ohjattu yhteinen ryhmäliikuntahetki, jonka lajiksi voit valita esimerkiksi sauvakävelyn, kuntosalin, vesijumpan, niska-hartiajumpan, Circuit-kuntopiirin, Zumban, Aqua Zumban tai Bailatinon. Myös kylpylähotellin yhteydessä sijaitsevassa SuperPark-sisäaktiviteettipuistossa pääset liikkumaan, kohottamaan ryhmähenkeä ja pitämään hauskaa. Puistosta löytyy muun muassa game arena, freestyle hall, trampoliineja ja foam-allas, scoottialue, air track -ilmavolttirata, jalkapalloflipperi, lätkätutka, pesisalue, polkuautorata, sekä kiipeily- ja liukumäkialueet. 

Vaihtoehtoja on siis laidasta laitaan jokaisen makuun – ei muuta kuin nautiskelemaan, riehakkaasti tai rauhallisemmin.